igazi zenék

Ide stílustól függetlenül kerülnek zenék. Igyekszek mondani valóval rendelkező zenéket kitenni, de kikerülhet pusztán a dallama miatt, esetleg mind kettő, vagy humoros akár léte miatt.

Asszem német

12

Ez inkább ilyen disocs zene. Eléggé érdekes. A klippje is figyelemre méltó, a zene meg beteges :D

17

Ezt csak így szárazon

Előadó: Slipknot

Szám címe: Dead Memories

Energiaaa

15

Pár hónapja elkezdtem konditerembe járni, ahol az ember felszed ezt-azt az izmokon kívűl. Gondolok itt zenei stílusra. Nem kell teljes átformálódásra gondolni. Úgy értem, hogy én régebben szinte csak rock/metál számokkal tudtam elképzelni a tökéletes világot, de rá kellett döbbennem, hogy a zenéke "ki lehet használni". A hip-hop/rapp számok véleményem szerint tökéletesen alkalmasak a kondizáshoz. Ez a zenei stílus a ritmus miatt is megfelel erre a célre, de a következő számnál itt van még a szöveg is: Go hard or go home(közben, hogy niga, mert a négereknek szabad egymást niggerezni, de ha fehér mondja már rasszizmus, nem megyek bele...) = Nyomjad erősen, vagy Takarodj haza(szabadfordítás :P)

Előadó: Roy Jones Jr.

Szám címe: Go hard or go home

Nirvana a népnek

11

Nos ez a zene valami eszméletlen jó dallammal rendelkezik, mint a Nirvana alkotások szinte összes darabja! Ugyanakkor van benne némi mondanivaló is. Kurt Cobain egy félisten volt, ha máshogy nem is az én szememben biztosan. Rengeteg drogot kipróbált ez valószínűleg a depressziójának köszönhető, aminek többek szerint a hirtelen sztárrá válás az oka.  Bár még nem is éltem mikor ő már halott volt az élőben előadott zenéi eszméletlen jól hangzottak, és ezt hogyan tudhatom, ha mint már említettem még nem is éltem? A megoldás: YOUTUBE.COM

Előadó: Nirvana

Szám címe: Lithium

Újra

16

Nos mint az feltűn, azon kevés látogatónak, akik valami reményében erre tévedtek, nem volt frissítés lassan egy éve, csak foglalva volt a domain. Ennek vége. Most újra elkezdem szerkeszteni a blogot. A "második első" szám pedig:

Előadó: Foo fighters

Szám címe: The pretender